Derma Kragujevac | Elektrostimulacija mišića
461
post-template-default,single,single-post,postid-461,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Elektrostimulacija mišića

Elektrostimulacija mišića

Elektrostimulacija mišića je pre svega namenjena osobama, koje zbog svojih poslovnih i privatnih obaveza ne stižu da se bave fizičkom aktivnošću i osobama koje ubrzano mršave, ali je naravno odlično rešenje za sve koji žele da za kratko vreme postignu efekat zategnutih mišića i smanje celulit. Pored poboljšanja mišićnog tonusa, poboljšava se i cirkulacija, vrši bolja drenaža tkiva i ubrzano sagorevaju masti! Svi pomenuti efekti ovog tretmana dovode do smanjenja obima i poboljšanja tonusa kože!

Elektostimulacija je postupak kojim se putem odredjenih aparata i usmerene struje niske frekvencije podiže tonus mišića. Intenzitet “strujnih udara” nije veliki. Na posebnoj skali to se očitava mernim jedinicama od 1 do 12, s tim što se udari osećaju iznad petog podeoka. Početnicima se savetuje da krenu od slabijih ka jačim, naravno, s time što, u zavisnosti od toga koliko možete izdržati, i na prvom tretmanu možete doći do podeoka 9. Osećaj je takav da podseća na golicanje mrava po koži, do malo jačih grčeva što su udari veći. Pola sata elektrostimulacije je kao da ste uradili najmanje 100 čučnjeva. Takođe se preznojite kao da ste odradili trening u teretani sa opterećenjima.

Elektrostimulacija mišića će Vam pomoći da:

  • Razgradite masno tkivo i celulit.
  • Povećate tonus mišića (mišići će biti zategnuti kao posle vežbi).
  • Na brzinu zategnete telo i mišiće koje biste vežbama dugo vremenski zatezali.
  • Potstaknete perifernu mikrocirkulaciju.
  • Uklonite celulit i efekat pomorandžine kore.

 

Preporučuje se najmanje deset tretmana, sa razmacima od jednog ili najviše dva dana između njih.