Derma Kragujevac | O nama
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

O nama

Gallery 6
Gallery 5

Kozmetički salon ”DERMA”

Kozmetički salon ”DERMA” osnovan je 1993. godine. U moderno opremljenim prostorijama našeg salona dočekaće Vas ljubazno osoblje, stručni konsultant dermatovenerolog sa dugogodišnjim radnim iskustvom doc.dr.sci.med. Gordana Ristić i strukovni kozmetičar-estetičar Branka Raković gde će Vam ponuditi svoje profesionalne usluge.

 

Želja nam je da naš salon bude Vaša stalna i nezaobilazna adresa, beg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života, da Vam pruži tretmane i blagodeti opuštanja kakve Vi zaslužujete.

 

Zahvaljujući znanju i iskustvu našeg tima svakom klijentu biće preporučena kombinacija tretmana koja će dovesti do postizanja maksimalnih rezultata.

 

Uverite se u kvalitet našeg salona i obradujte nas Vašom posetom.

Tretmani lica i tela

Klasični (higijenski) tretmani lica i tela obuhvataju piling, omekšavanje kože pod parom, mehaničko čišćenje, dezinfekciju i masku.

Depilacija

Depilacija se radi hladnim i toplim voskom jer je to najfiniji put do glatke kože. Tretman depilacije je bezbedan jer se odvija po visokim kriterijumima higijene.

Korekcija i farbanje obrva

Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka. Koristi se pinceta pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.

Izbeljivanje dlačica

Jedan od načina prikrivanja dlačica je njihovo izbeljivanje. Dlačice se izbeljuju različitim kremama, a nanose se direkto na dlačice.

Elektroepilacija

Elektroepilacija je jednostavan postupak za trajno uklanjanje neželjenih malja elektrolizom. Svaka dlačica se u korenu uništava blagom strujom što ne dovodi do pojave ožiljaka.

Profesionalno šminkanje

U našem salonu možete dobiti i uslugu profesionalnog šminkanja. Potrudićemo se da istaknemo Vaše najlepše crte lica kako bi Vaša lepota došla do punog izražaja.

Profesionalni medicinski i kozmetički tretmani

Naš moderno opremljen studio za negu lepote odiše opuštajućom atmosferom.
Tretmani lica i tela, nega kože, depilacija, anticelulit program, elektro epilacija, mezoterapija, fitopiling terapija, profesionalno šminkanje i ostale kozmetičke i estetske usluge su samo deo onoga što nudimo.

Budite zdravi, lepi i zadovoljni sobom!