Derma Kragujevac | Profesionalno šminkanje
244
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-244,page-child,parent-pageid-98,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Profesionalno šminkanje

Šminka je sporazum između prirode i želje. Ona nas uvodi u čarobni svet boja i pokreta, stvara magiju koja budi lepršavo uzbuđenje. Od prvobitne istorijske primene vezane za verski ritual do danas kad taj ritual prerasta u umetnost zavođenja jedno je sigurno – svaka žena se raduje njenoj upotrebi.

Da bi ona dala očekivani maksimum prepustite se veštim rukama profesionalaca i zajedno sa njima utonite u svet boja, oblika i dobrog raspoloženja. Šminkom treba da istaknete ono najlepše na licu, naglasite prirodnu lepotu i zablistate gde god se pojavite.

Profesionalni medicinski i kozmetički tretmani

Naš moderno opremljen studio za negu lepote odiše opuštajućom atmosferom.
Tretmani lica i tela, nega kože, depilacija, anticelulit program, elektro epilacija, mezoterapija, fitopiling terapija, profesionalno šminkanje i ostale kozmetičke i estetske usluge su samo deo onoga što nudimo.

Budite zdravi, lepi i zadovoljni sobom!