Derma Kragujevac | Korekcija i farbanje obrva
238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-238,page-child,parent-pageid-98,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Korekcija i farbanje obrva

Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka. Koristi se pinceta u kombinaciji sa voskom pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.

O njihovom izgledu danas brinu ne samo žene već i muškarci. Sa razlogom, jer mogu naružiti kompletan izgled ukoliko se zanemare. Obrve treba da su uredne i lepo oblikovane. Treba ih uređivati i negovati kao što to činimo sa kosom ili kožom lica.

Neretko se događa da se boja obrva ne slaže sa novom bojom kose ili ne odgovara tenu. Događa se da osede potpuno ili delimično, čak i pre kose. Promena boje kose nužno zahteva i intervenciju na vašim obrvama.

Nepisano je pravilo da bi se boja obrva trebala nijansu ili dve razlikovati od boje vaše kose. Ukoliko činite veliku promenu u boji kose trebali biste uskladiti i boju obrva sa kosom.

Profesionalni medicinski i kozmetički tretmani

Naš moderno opremljen studio za negu lepote odiše opuštajućom atmosferom.
Tretmani lica i tela, nega kože, depilacija, anticelulit program, elektro epilacija, mezoterapija, fitopiling terapija, profesionalno šminkanje i ostale kozmetičke i estetske usluge su samo deo onoga što nudimo.

Budite zdravi, lepi i zadovoljni sobom!