Derma Kragujevac | Kozmetičke usluge
98
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-98,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kozmetičke usluge

a

Ovaj tretman hidrira kožu, vrši mikrocirkulaciju što utiće na stvaranje fibroblasta koji utiču na proizvodnju kolagena i elastina dajući koži čvrstinu i elastičnost.

a

Klasičan (higijenski) tretman tela obuhvata piling, omekšavanje kože pod parom, mehaničko čišćenje, dezinfekciju i masku.

Depilacija se radi hladnim i toplim voskom jer je to najfiniji put do glatke kože. Tretman depilacije je bezbedan jer se odvija po visokim kriterijumima higijene.

Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka. Koristi se pinceta pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.

Jedan od načina prikrivanja dlačica je njihovo izbeljivanje. Dlačice se izbeljuju različitim kremama, a nanose se direkto na dlačice.

U našem salonu možete dobiti i uslugu profesionalnog šminkanja. Potrudićemo se da istaknemo Vaše najlepše crte lica kako bi Vaša lepota došla do punog izražaja.

Profesionalni medicinski i kozmetički tretmani

Naš moderno opremljen studio za negu lepote odiše opuštajućom atmosferom.
Tretmani lica i tela, nega kože, depilacija, anticelulit program, elektro epilacija, mezoterapija, fitopiling terapija, profesionalno šminkanje i ostale kozmetičke i estetske usluge su samo deo onoga što nudimo.

Budite zdravi, lepi i zadovoljni sobom!