Derma Kragujevac | Elektroepilacija
242
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-242,page-child,parent-pageid-159,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Elektroepilacija

Standard lepote je oduvek bila glatka koža bez nesavršenosti i dlačica. Među različitim načinima koji su se primenjivali za njihovo uklanjanje elektroepilacija zauzima posebno mesto jer predstavlja najstariju metodu za TRAJNO uklanjanje dlačica sa lica i određenih regija tela.

 

Pojačana maljavost kod žena je sve češća pojava, a uzrok je genetsko nasleđe ili hormonski poremećaj (višak muškog hormona) koji se izražava već kod vrlo mladih devojaka (od 12 godina).

 

Elektroepilacija je jednostavan postupak za trajno uklanjanje neželjenih malja elektrolizom. Svaka dlačica se u korenu uništava blagom strujom što ne dovodi do pojave ožiljaka. Veoma uspešno se tretiraju i sede dlake. Za tretman je potrebno da se dlačice puste, toliko da budu vidljive, 1-2 mm.Trajanje tretmana zavisi od broja dlačica, regije i individualne osetljivosti klijenta, obično 10-20 minuta.Nakon tretmana prisutno je blago crvenilo i ponekad veoma blag otok koji traje dan-dva. Zavisno od osetljivosti kože tretmani se ponavljaju posle minimum 7 dana. Potrebno je više dolazaka jer su klijenti obično već tretirali svoje dlačice na različite načine i one su u različitim fazama rasta.

 

Efikasnost ovog načina uklanjanja je visoka, izuzev u slučajevima hormonalne disfunkcije što zahteva istovremeno konsultovanje sa endokrinologom.Elektro epilacija se vrši samo u kozmetičkim salonima i dermatološkim ordinacijama pod obaveznim nadzorom lekara.

 

Kontraindikacije su pacemaker i metalni uređaji u organizmu.

Profesionalni medicinski i kozmetički tretmani

Naš moderno opremljen studio za negu lepote odiše opuštajućom atmosferom.
Tretmani lica i tela, nega kože, depilacija, anticelulit program, elektro epilacija, mezoterapija, fitopiling terapija, profesionalno šminkanje i ostale kozmetičke i estetske usluge su samo deo onoga što nudimo.

Budite zdravi, lepi i zadovoljni sobom!