Elektroepilacija

Derma Kragujevac | Elektroepilacija
420
post-template-default,single,single-post,postid-420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Standard lepote je oduvek bila glatka koža bez nesavršenosti i dlačica. Među različitim načinima koji su se primenjivali za njihovo uklanjanje elektroepilacija zauzima posebno mesto jer predstavlja najstariju metodu za TRAJNO uklanjanje dlačica sa lica i određenih regija tela.

Pojačana maljavost kod žena je sve češća pojava, a uzrok je genetsko nasleđe ili hormonski poremećaj (višak muškog hormona) koji se izražava već kod vrlo mladih devojaka (od 12 godina).


Elektroepilacija je jednostavan postupak za trajno uklanjanje neželjenih malja elektrolizom. Svaka dlačica se u korenu uništava blagom strujom što ne dovodi do pojave ožiljaka. Veoma uspešno se tretiraju i sede dlake. Za tretman je potrebno da se dlačice puste, toliko da budu vidljive, 1-2 mm.Trajanje tretmana zavisi od broja dlačica, regije i individualne osetljivosti klijenta, obično 10-20 minuta.Nakon tretmana prisutno je blago crvenilo i ponekad veoma blag otok koji traje dan-dva. Zavisno od osetljivosti kože tretmani se ponavljaju posle minimum 7 dana. Potrebno je više dolazaka jer su klijenti obično već tretirali svoje dlačice na različite načine i one su u različitim fazama rasta.

Efikasnost ovog načina uklanjanja je visoka, izuzev u slučajevima hormonalne disfunkcije što zahteva istovremeno konsultovanje sa endokrinologom.Elektro epilacija se vrši samo u kozmetičkim salonima i dermatološkim ordinacijama pod obaveznim nadzorom lekara.

Kontraindikacije su pacemaker i metalni uređaji u organizmu.

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.